GVARDIOLA: Sane će za sledeći Mundijal biti u najboljim godinama

Autor:

Sport

21.07.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener šampiona Engleske Mančester sitija Pep Gvardiola ohrabrio je ofanzivca svog tima Liroja Sanea da činjenicu da nije učestvovao na Mundijalu u Rusiji shvati kao dodatnu motivaciju pred narednu sezonu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liroj Sane

Selektor Nemačke Joakim Lev je na iznenađenje mnogih izostavio 22-godišnjeg Sanea sa spiska putnika u Rusiju, u kojem je Nemačka doživela ogroman neuspeh i ispala u gurpnoj fazi takmičenja.

- Liroj mora da prihvati tu odluku i da posle nje bude još jači - rekao je Gvardiola.

- Mora da pokaže reprezentaciji da ima snage za još jednu kvalitetnu sezonu. On je veoma mlad, a za četiri godine mu sledi još jedno prvenstvo -  biće u najboljim godinama za naredni Mundijal. Mislim da je za njega to već prošlost, odluka je bila takva, ali i dalje može da se promeni - rekao je nekadašnji trener Barselone i Bajerna.

Mančester siti je u prethodnoj sezoni dominantno osvojio Premijer ligu sa 100 bodova, 19 više od drugoplasiranog gradskog rivala Mančester Junajteda, a Sane je na 32 meča postigao 10 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading