Pantić o ciljevima i strancima u crno-belom

Autor:

Sport

21.07.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski sektor Partizana uspeo je da ovog leta izdejstvuje novu pozajmicu Danila Pantića iz Čelsija. Mladi vezista bio je jedan od najboljih igrača crno-belih u protekloj sezoni i očekuje se da postane nosilac igre u ovoj takmičarskoj godini.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić

Pantić je u intervjuu za Sporstki žurnal naglasio da je primarni cilj Partizana povratak šampionske titule u Humsku.

- Dobro je poznato: naš cilj je – titula! Naravno, bila je i prošle sezone, na žalost – nismo uspeli da je osvojimo. Doduše, imali smo sreće da igramo odlično i daleko doguramo u Evropi, ali… Hoćemo krunu da vratimo kući - rekao je Pantić za Sportski žurnal.

Potencijalni reprezentativac Srbije veruje da će novajlije doneti novi kvalitet, i da će uz pomoć igrača koji su tu duži period, pomoći Partizanu da ostvari ciljeve.

- Nije na meni da sudim da li smo jači ili slabiji. Znate kako, teren je jedino merilo, na njemu se vidi ko je za velika dela. Došlo je mnogo novih igrača, eto, protiv Rudara, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, zaigrala su četvorica. Drago mi je što ima i starosedelaca, naravno da nam znači što se poznajemo godinu dana, to bi moglo da nam olakša put ka trofejima.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Navijači Partizana mnogo očekuju od Sejdube Sume i Rikarda Gomeša. Pantić je naglasio da je došlo vreme da Gvinejac pokaže svoj kvalitet, dok za Gomeša smatra da može biti prevaga crno-belih u Super ligi Srbije.

- Nadam se da se Suma spremio fizički i da će da prikaže neosporan kvalitet. Ima podršku nas saigrača, bilo bi lepo da opravda to što se od njega očekuje. Sad, da li će i da bude tako, stvarno ne znam. Rikardo ima kvalitet da bude najbolji strelac prvenstva, nadam se da ću da mu pomognem u tome - dodao je Danilo Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading