Kako zadržati Sergeja? Povećanje plate uz VELIKO obećanje

Autor:

Sport

21.07.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić ipak bi mogao da ostane u Laciju i naredne sezone, i to uz duplo veća primanja.

RepublikaFoto: instagram.com/sergej___21
Sergej Milinkovi Savić

Mesecima unazad se priča o transferu veziste Lacija. Svakog dana je u drugom timu, a na kraju sage bi mogao da ostane u Rimu.

Lacio je spreman da Sergeju ponudi novi ugovor, iako sadašnji važi do 2022. godine. Srbin bio dobio duplo veću platu i umesto dosadanjih milion i po, zarađivao bi tri miliona po sezoni.

Međutim, to nije sve, čelnici Lacija su navodno spremni da obećaju Milinković-Saviću da će ga narednog leta pustiti za odgovarajuću sumu. U ugovor ne bi bila uneta klauzula, već bi bio napravljen usmeni dogovor, tvrdi Premium sport. 

RepublikaFoto: Starsport
SMS - Sergej Milinković Savić

Predsednik Lacija Klaudio Lotito je ovog leta odredio cenu od 150 miliona evra, ali takva ponuda nije stigla u Rim, i veruje se da će ukoliko Sergej pristane na ovaj plan, narednog leta moći da ide za manje novca. 

Naravno, ako neko do kraja ovog prelaznog roka ponudi 150 miliona, nema sumnje da će srpski reprezentativac promeniti sredinu.

Ovog leta su za Milinković-Savića bili su zaniteresovali Real Madrid, Barselona, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading