Hrvat iz Suduve veruje u prolaz protiv Zvezde!

Autor: maxbetsport

Sport

22.07.2018

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Andro Švrljuga, koji nastupa u redovima litvanske Suduve, narednog protivnika Crvene zvezde, izjavio je za "Maxbetsport" da njegov tim nema nameru da se unapred preda protiv crveno-belih.

RepublikaFoto: twitter.com/FC Zalgiris Vilnus
Švrljuga: Nema mnogo tajni protiv Zvezde

- Zvezda je favorit, ali bio je i APOEL. Ne predajemo se, ne idemo sa belom zastavom. Želja nam je da izvučemo što bolji rezultat kako bismo imali nadu u revanšu na našem stadionu - rekao je Andro Švrljuga za Maxbetsport i dodao:

- Očekujem da će Zvezda da napada, da će biti još agresivnija nego Kiprani, da će navijači da je nose. Poznajem igrače Zvezde, nema tu mnogo tajni. U narednim danima ćemo se još više fokusirati na taktiku - istakao je hrvatski fudbaler.

Švrljuga je izjavio da su svi u timu itekako svesni kakva atmosfera će ih dočekati na stadionu "Rajko Mitić".

- Znamo šta nas očekuje u Beogradu. Biće stadion dobro ispunjen, 30.000 ljudi sigurno, bučni navijači. Igrao sam sa igračima iz Srbije - Kecapom, Pavlovićem, Jablanom, saigrač mi je sada Živanović i dobro znam šta nas čeka na "Marakani". Moji saigrači takav ambijent nisu doživeli. Treba to da izdržimo, znamo da će biti i teže nego na Kipru - istakao je Švrljuga. 

Utakmica između Crvene zvezde i Suduve na programu je u utorak od 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

22.07.2018 08:36

I ja bih tako govorio da sam na njegovom mestu, s punim pravom! Sve dok je nama publika dvanaesti igrač, a ozbiljnijim timovima njihova hrabrost i vera u lične sposobnosti - biće tako"! U sportu i fudbalu odavno već ne pobeđuju objektivne okolnosti, već subjektivno mišljenje i vera u sebe i kad je ona bez ikakvog pokrića. Pobeđuju oni koji ratuju, a ne oni koji samo kokodaću. Najbolji dokaz je naša utakmica protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu. Umesto da smo fizički (u sportskom smislu) "satrli" Šaćirija na terenu - mi smo se bavili time kakav je simbol na njegovim kopačkama. Ako tako budemo igrali i protiv ovih autsajdera u utorak - oni će nam garantovano pokazati gde nam je mesto i poslati nas po ko zna koji put u podrum večitih gubitnika. Iskreno verujem da inteligentni trener Milojević neće dozvoliti ovu vrstu raspaa psihološkog sistema! Crvena Zvezda, ipak nije fudbalska reprezentacija Srbije - i to mi daje nadu!