SJAJNA VEST ZA LESTER: Jedan od najboljih evropskih golmana ne menja sredinu!

Autor:

Sport

22.07.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski golman Kasper Šmajhel bio je brilijantan na Mundijalu u Rusiji, ali uprkos najavama da će ovog leta promeniti sredini, čini se da je baš blizu ostanka u sadašnjem klubu Lesteru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šmajhel je zaustavljao i penale na SP

Menadžer "lisica" Klod Puel kaže da za Šmajhela nisu stizale nikakve konkretne ponude, kao i da dolazak drugog golmana Denija Vorda iz Liverpula ne znači da će Danac napustiti klub.

- Kasper je za nas veoma bitan igrač. Imao je veoma dobre nastupe na Svetskom prvenstvu. Potreban nam je sa svojim karakterom, konzistentnošću i odbranama. Sa time nema problema, dosta se spekuliše u ovom trenutku što je i normalno. Vord je doveden kako bi se povećala konkurencija i mogućnosti u timu. Dobro je kada u timu imate igrače koji se takmiče. To donosi dobar fokus i koncentraciju - istakao je menadžer Lestera Klod Puel. 

Ovog leta su osim Denija Vorda, u Lester stigli i ofanzivni vezista Džejms Medison iz Noriča, desni bek Rikardo Pereira iz Porta, kao i defanzivac Džoni Evans iz VBA. 

Što se tiče odlazaka, klub je promenio ofanzivac Rijad Marez, kojeg je kupio Mančester Siti za 60 miliona funti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading