PONOVO U CRNO-BELOM - Lola: Drhtao sam kad je Iliev pozvao, neću davati onakve izjave

Autor:

Sport

23.07.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lola Smiljanić je novi-stari fudbaler Partizana! On je i treći put obukao crno-beli dres, a iskusni vezista nije krio oduševljenje što se vratio kući.

RepublikaFoto: Starsport

 

- Doveo sam liniju do savršenstva, došao sam u moj klub i uvek sam u službi Partizana. Uvek su jake emocije kad se vratiš. Ciljevi su jasni, titula, Evropa i pobede protiv Crvene zvezde. Kao iskusan igrač uvek sam u službi kluba. Tu sam da pomognem - rekao je Lola.

On je dodao da je bio više nego uzbuđen.

- Iznenadio me je poziv direktora Ilieva. Drhao sam kada sam se javio na telefon. Nisam klinac, svestan samo šta je ovaj klub. Presrećan sam trećim povratkom. Teško je nositi dres Partizana. Kad si mlad nisi do kraja svestan značaja. 

RepublikaFoto: Starsport

Lola je na pitanje Srpskog telegrafa evocirao uspoemne na čuvenu izjavu koju je 2007. godine dao posle pobede u derbiju.

- Tada sam bio mlad i ponele su me emocije. Naravno da se najviše radujem pobedama u derbijim, tako sam navikao u mlađim kategorijama i tada je sve isplivalo iz mene. Sada sam iskusniji i svakako da izjavu tog tipa ne bih dao.

Smiljanić je dodao da je zadovoljan svojom formom.

- Igrao sam u različitim ligama i na kontinentima. Poslednje tri godine sam baš dosta igao i više sam nego zadovoljan formom - zaključio je Lola.

On se osvrnuo i na priče oko noćnog života.

- Ja sam pre svega profesionalac i svakako da sam danas dosta zreliji nego kada sam prošli put igrao u Partizanu. Nikada nisam zakasnio na trening i nikada nije klub ispaštao zbog mene. Mediji su sve to dosta preuveličavali. Priznajem da sam grešio u mladosti, ne krijem to, ali sada sam zreo kao igrač i ličnost tako da me ti klubovo više ne zanimaju.

Sportski direktor Ivica Iliev pohvalio je iskusnog igrača.

 - Lola je iskusan igrač... Igrali smo zajedno, ume da nosi ekipu i proveren je igrač - poručio je Iliev.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading