Koga je to Mbape preporučio vlasnicima PSŽ-a?

Autor:

Sport

23.07.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od onih koji je pružao dobre partije na Mundijalu, što svedoči i nagrada za najboljeg mladog igrača, Kilijan Embape priznao je da je u Rusiji nagovarao vezistu Čelsija Engola Kantea da pređe u redove Paris Sen Žermena.

RepublikaFoto: twitter.com/PSG Officiel
Kilijan Mbape

Embape je takođe priznao i da je razgovarao sa Naserom Al-Kelaifijem, katarskim biznismenom i predsednikom pariskog kluba, i da mu je preporučio 168 centimetara visokog zadnjeg veznog.

- Istina je da sam razgovarao sa Al-Kelaifijem - rekao je za Frans Fudbal 19-godišnji ofanzivac.

- Rekao sam mu da bi Engolo bio dobar za naš tim. Sa njim sam razgovarao na prvenstvu, ali ne naširoko jer nismo želi da skrećemo pažnju na transfere tokom turnira. Na kraju sam ostavio poruke u Engolovim džepovima kako bi mogao da pročita moju poruku kada dođe kući - rekao je Embape, koji je drugi najskuplji igrač svih vremena jer je njegov transfer na Park prinčeva koštao oko 135 miliona evra.

Kante, koji ima 27 godina, je do sada u londonskom klubu proveo dve sezone, a pre toga je nastupao za Lester u sezoni u kojoj su "Lisice" iznenađujuće osvojile titulu prvaka Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading