Ožegoviću pripisano mirovanje

Autor:

Sport

23.07.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Ognjen Ožegović je u nedelju je dobio lakat u potiljak zbog čega je ostao bez svesti, pa je u pratnji medicinske ekipe prebačen u surdulički Zdravstveni centar na dodatne preglede.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović

Srećom, utvrđeno je da Ognjen Ožegović nije imao unutrašnje krvarenje ali je mr dr Ilija Rosić ponovo pregledao igrača i ustanovio sledeće.

- Stanje je stabilno, utvrđena je kontuzija pri udarcu i preporučeno mirovanje od 48 do 72 sata - poruka je koja stiže iz FK Partizan.

Ovo su sjajne vesti za napadača crno-belih jer su izbegnute ozbiljnije posledice, ali trener Miroslav Đukić još mora da razmisli o rokadama u napadačkoj liniji za duel sa Trakaijem.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović

Ognjen Ožegović će u najboljem slučaju moći da počne sa treninzima u četvrtak, a to znači da neće biti spreman za meč sa litvanskim predstavnikom, baš kao ni Nemanja Nikolić koji ima problem sa kolenom i biće van stroja još neko vreme.

Leandera Tavamba je prodat, Đorđe Jovanović bi mogao da bude registrovan naknadno i to u ovom momentu deluje kao najrealnija opcija jer Partizanu hitno trebaju napadači koji su spremni da igraju.

Sve uslove trenutno ispunjava samo Rikardo Gomeš, tako da ostaje da vidimo šta će Miroslav Đukić smisliti do četvrtka uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading