Zvezda rešila probleme u napadu! Umesto Leščuka stiže drugi Argentinac!

Autor:

Sport

24.07.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Franko Soldano postao je prioritet prelaznog roka Crvene zvezde, ali je veliko pitanje može li aktuelni šampion do ovog igrača.

RepublikaFoto: Starsport

Dugo su čelnici iz Ljutice Bogdana u potrazi za novim napadačem, danima se spekulisalo ko će pojačati redove crveno-belih.

Tri imena su bila u prvom planu, Ričmond Boaći, Franko Soldano i Gustavo Blanko Leščuk, a ove nedelje ćemo gotovo sigurno saznati konačan rasplet.

Kao još jedna opcija, ali ovog puta su velike šanse da neće doći do odstupanja od juče se spominje 24-godišnji Argentinac Franko Soldano iz Santa Fea.

Velik faktor odigraće cena ovog igrača koja iznosi pet miliona, a pitanje je da li će crveno-beli imati toliko da izdvoje.

Prema navodima portala "Uno" za ovog napadača zainteresovana su još tri kluba VBA, Nasional i Velez.

Trener Vladan Milojević od napadača trenutno na raspolaganju ima Stojiljkovića, Pavkova, Bena, Joveljića, s tim da Stojiljković ima problema sa povredom, a da za Pavkova pstoji interesovanje španskog Valjadolida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading