Promenio ploču: Perez ne dovodi nove "galaktikose" u Real?

Autor:

Sport

24.07.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom predstavljanja Alvara Odraizole u Realu, predsednik ovog kluba Florentino Perez je najavio da će se prvak Evrope ovog leta pojačati nekim veličanstvenim fudbalerima. Mnogi su već počeli da se razbacuju imenima Nejmara, Mbapea, Azara, Kejna i ostalih, ali teško da će bilo ko od njih stići na "Santjago Bernabeu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Perez ne otkriva karte

- Ja sam rekao da ćemo dovesti veličanstvene igrače i došli su Vinisijus, koji nas je očarao sjajnom tehnikom i Andrej Lunjin, za kojeg su se interesovali mnogi evropski velikani. Real nastavlja svoj put koji mu je doneo ovolike titule, a to su sjajni mladi igrači i oslanjanje na bazu - rekao je Perez za "Marku".

Sada nikome nije jasno da li ovo znači samo pripremanje terena pred dolazak neke bombe umesto Ronalda, ili je Perez zaista rešio da gradi mlad i talentovan tim, koji će dominirati u budućnosti. Ne prođe dan da se Eden Azar ne dovede u vezu sa prelaskom u Real, ali Čelsi i dalje odoleva svakoj ponudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading