HSV u problemu: Nema ponuda za Kostića, a košta ih papreno!

Autor:

Sport

24.07.2018

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ispadanja Hamburga u drugu ligu Nemačke prošlo sezone, velikan je morao da rastereti budžet i reši se nekih od najboljih igrača iz sopstvenih redova. Činilo se da će nakon Mundijala i naš Filip Kostić na ekspresan način napustiti klub sa severa Nemačke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kostićev status i dalje nerazrešen

Do sada su se Sporting, Sautempton i Valensija interesovali za usluge našeg krilnog igrača, ali niko od njih nije slao konkretne ponude na adresu Hamburga.

2016. godine je Kostić stigao iz Štutgarta za 14 miliona evra, imao je godišnja primanja od 4 miliona, što je u ovom momentu previše za Hamburg, kome su prihodi drastično skresani nakon ispadanja u niži rang nemačkog fudbala.

Kostić se poslednjih dana ne pojavljuje na treninzima ekipe, radi na kondiciji odvojeno, ali ni ne žuri sa transferom, pošto je dobro obezbeđen aktuelnim ugovorom sa klubom sa "Rothozenima".

Procenjuje se da će ukupno za petogodišnji angažman Hamburger na njega potrošiti čak 35.000.000 evra. Takođe, HSV ima i problem više, a to je da ga svaka prodaja Kostića ispod 12.000.000 evra još više vodi u minus.

Naime, to je suma koju su čelnici HSV-a u obavezi da plate biznismenu Klausu Mihaelu Kineu, investitoru koji im je pre dve godine pozajmio pare da ga dovedu iz Štutgarta.

HSV želi da rastereti i budžet prodajom Šveđanina Albina Ekdala, pošto je i njemu nakon dobrih igara na Mundijalu skočila cena na tržištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading