"EL KLASIKO" NEĆE BITI ISTI: Kako će Mesi bez Ronalda?

Autor:

Sport

24.07.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Italiji slave, ali oni istinski ljubitelji fudbala u Španiji su malo tužni... Kakav će to "El Klasiko" biti kad na dve strane neće biti Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo?

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jedno je sigurno, više ništa neće biti isto... Jeste rivalstvo Reala i Barse postojalo mnogo pre Mesija i Ronalda, ali poslednjih nekoliko godina duel dva španska velikana gleda se kroz prizmu ova dva igrača. Pratili su se svaki pokreti, potezi na terenu a sada će navijači morati da pronađu neku drugu zanimaciju.

 

 

Njihov naredni duel na programu je u 10. kolu, 28. oktobra, domaćin će biti Barselona, na svom "Kamp Nou", a potom ćemo čekati do 26. marta 2019, kada će u ulozi domaćina biti Real.

Bez Ronalda mnogo toga će se promeniti, a Mesi sada mora da pronađe novi motiv, jer i pored toga što to nikada nisu hteli da priznaju ova dva igrača su jedan drugog činili boljim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading