Murinjo poslao ponudu na Nou Kamp

Autor:

Sport

25.07.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona želi da proda gorostasnog defanzivca Džerija Minu, koji želi da se dokaže treneru Valverdeu, a pitanje je da li će odbiti ponudu Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džeri Mina

Dvadesettrogodišnji defanzivac je prešao u Barselonu u januaru za 11,8 miliona evra, ali nije uspeo da impresionira čelnike kluba, pa je tim sa "Nou Kampa" spreman da sasluša sve ponude i da proda ovog igrača.

Ono što je povećalo cenu ovom Kolumbijcu su partije u reprezentativnom dresu na nedavno završenom Mundijalu. Mina jeste imao fantastične utakmice na Mundijalu, ali ni to po svemu sudeći nije ubedilo čelnike Barselone da ga zadrže. Mina je uspeo da postigne čak tri gola na ovom prvenstvu.


Murinjo je veoma zainteresovan za ovog Kolumbijca, on smatra da bi se Mina idealno uklopio u njegov sistem, kao i da je on idealan igrač za njegovu taktiku, fizički dominantan, dobar u prekidima.

Pored Junajteda za Minu su zainteresovani brojni klubovi poput Evertona, Liona, Vest Hema, Lestera, a pominju se i neki italijanski i nemački klubovi. Barselona je nedavno odbila ponudu od 30 miliona evra za ovog defanzivca, što znači da bi za samo par meseci klub iz Katalonije mogao dosta novca da zaradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading