Srbija u četvrtak prikovana uz TV: Uživo prenosi srpskih timova u Evropi

Autor:

Sport

25.07.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć napravili sjajnu uvertiru, a nadamo se da će i Partizan, Spartak i Radnički imati uspeha u njihovim evropskim okršajima.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Podsetimo, program u četvrtak, kada su naši klubovi u pitanju otvara Radnički koji se od 19 časova sastaje u Tel Avivu sa Makabijem, potom od 20:30h u Humskoj igraju Partizan i Trakai iz Litvanije, a od 20:45h na novosadskom ''Karađorđu'' sastaju se subotički Spartak i praška Sparta.

One ljubitelje fudbala koji neće moći da budu na licu mesta u ovom trenutku najviše zanima da li će biti direktnih TV prenosa ovih utakmica i ta pitanja ste nam postavljali i u vašim komentarima.

Možemo da vas obradujemo, jer će sve tri utakmice biti direktno prenošene.

Utakmicu Makabi - Radnički ćete moći da gledate na drugom programu RTS-a, a preostale dve na Areni Sport.

Od 20:30h, utakmica Partizan - Trakai biće prenošena na kanalu Arena Sport 1, a petnaest minuta kasnije na kanalu Arena Sport 2 počinje TV prenos iz Novog Sada, utakmica Spartak - Sparta.

Sve detalje sa meča moći ćete da nađete i na Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading