Da šefu bude lepo: Čelsi ispunanjava sve zahteve Sariju!

Autor:

Sport

25.07.2018

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan Mauricio Sari je napustio Napoli i preuzeo Čelsi, a sjajni trener ima jednu ružnu naviku koje ne može da se oslobodi - strastveni je pušač i to nikako ne može da iskontroliše.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sari teško kontroliše svoju nikotinsku zavisnost

Prema nekim informacijama Sari popuši i po 4 kutije cigareta dnevno, znao je čak da zapali i pored aut-linije tokom mečeva Napolija, ali je u Engleskoj ovo strogo zabranjeno i propisane su astronomske kazne.

Ipak, novi klub će mu izaći po ovom pitanju u susret. Naime, oni će na "Stamford Bridžu" napraviti posebno prostoriju u kojoj će Sari slobodno moći da zapali cigaretu pre ili posle utakmice, u nekim stresnim situacijama možda i na poluvremenu.

Ipak, na drugim stadionima će teško imati takvu privilegiju, ali je ovo dokaz da Čelsi radi sve u svojoj moći da Sariju što više olakšao posao i pruži mu uslove na neometan i kvalitetan rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading