Murinjo već bocka Klopa i Liverpul

Autor:

Sport

26.07.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo kaže da je Liverpul potrošio mnogo novca na pojačanja i da jeste kandidat za titulu u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

- Ako imate novca i ako dobro investirate, to je bolje nego da ga čuvate u banci, kamate su vrlo niske - rekao je Murinjo uz blagi podsmeh aludirajući na to da je menadžer "Crvenih" kritikovao Junajtedovo dovođenje Pogbe pre dve godine, a samo u ovom prelaznom roku potrošio je više od 170 miliona funti za nove igrače.

- Problem je samo u tome što mora dobro da se investira i iskreno mislim da su oni obavili vrlo dobar posao jer su sve to kvalitetni igrači, srećan sam zbog njih. A i osmehujem se jer vidim da, eto, čovek može da promeni mišljenje i da se promeni oko osoba. Smešno je, ali u redu je - nastavio je Portugalac.

Liverpul je doveo golmana Alisona iz Rome, Nabija Keitu iz Lajpciga, Fabinja iz Monaka i Šaćirija iz Stouka.

- Možda ćete ove sezone vi (novinari) konačno zahtevati da osvajaju trofeje. Morate da budete pošteni i sada morate to da zahtevate, kada se uzmu u obzir ulaganja ne samo ove, nego i prošle sezone. Mislim da se nijedan tim u Premijer ligi ovog leta nije ni približio Liverpulu po trošenju, a oni su već vicešampioni Evrope. Morate da kažete da su veliki kandidati i da moraju da osvajaju trofeje - zaključio je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading