Ferguson se oporavlja: NE BIH BIO OVDE DA NIJE BILO NJIH...

Autor:

Sport

26.07.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbalski trener ser Aleks Ferguson zahvalio se bolničkom osoblju koje se brinulo o njemu nakon izliva krvi u mozak početkom maja ove godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ferguson se oglasio prvi put nakon dužeg vremena

Čuveni 76-godišnji trener se oglasio na društvenim mrežama po prvi put nakon izlaska iz bolnice, a tom prilikom se zahvalio zaposlenima iz bolnice koji su se brinuli o njemu tokom ovog kritičnog perioda.

- Počastvovan sam jer su poruke stizale sa svih strana sveta - rekao je Ferguson.

Ferguson je hitno operisan 5. maja i nekoliko dana je proveo na intenzivnoj nezi Kraljevske bolnice u Salfordu. Poslednji put je u javnosti viđen 29. aprila, na „Old Trafordu“, kada je svom velikom rivalu Arsenu Vengeru, koji je na kraju sezone napustio Arsenal, predao poseban trofej u znak pažnje "Crvenih đavola".

- Želim da se zahvalim lekarskom osoblju u bolnicama Maklesfildu, Salford i Aleksandra. Verujte mi, bez tih ljudi koji su se brižno starali o meni ne bih bio ovde. Hvala vam od mene i moje porodice. Lepe želje imaju veliki uticaj na mene. Hvala vam na podršci koju ste mu pružili. Vratiću se kasnije ove sezone da bih gledao tim, a u međuvremenu želim sve najbolje Žozeu Murinju i igračima - poručio je Ferguson u video poruci.

Podsetimo, Ferguson se penzionisao maja 2013. godine nakon punih 26 godina na klupi Mančester junajteda tokom kojih je osvojio čak 38 trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading