Zvezda izgubila trku za Soldana, OLIMPIJAKOS NUDI 2,5 MILIONA €

Autor:

Sport

26.07.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trajali su pregovori Crvene zvezde i Soldanovog kluba Santa Fea tokom celog leta, ali crveno-beli finansijski ne mogu da pariraju ponudama finansijski jačih klubova.

RepublikaFoto: twitter.com/FraancoSoldano
Soldano će ostati samo želja Crvene zvezde

Soldano će imati završiti na kraju u crveno-beloj opremi, ali kluba iz Atine, umesto onog iz Beograda. Olimpijakos je spremio ponudu od 2,5 miliona evra, koja će biti dovoljna za čelnika Santa Fea.

- Postoji nekoliko klubova iz Evrope koji su zainteresovani za Franka Soldana. Ako žele njega u svojim redovima moraće da pojačaju uslove. Za sada smo dobili ponudu Olimpijakosa tešku 2,5 miliona evra koju nismo odbili - rekao je predsednik Santa Fea.

O budućnosti sjajnog napadača govorio je i njegov menadžer Hernan Rubiola.

- Soldano je veliki profesionalac. On neće biti vođen samo ekonomskim motivima. Želi da izabere klub sa najboljim projektom. On se dobro oseća u Santa Feau, alii evropsko tržište se zatvara 31.avgusta. Ima vremena - poručio je Rubiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading