Fudbaleri Partizana jednoglasni: NA POBEDU I U LITVANIJI!

Autor:

Sport

26.07.2018

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon mršave pobede od 1:0 protiv litvanskog Trakaija fudbaleri Partizana su poručili da je jedino pobeda bitna i da u revanšu takođe idu na trijumf.

RepublikaFoto: Starsport
Pantić veruje u bolju igru u revanšu

- Pobeda je pobeda i sa 1:0. Oni su čvrsta ekipa i bilo je jako teško doći do gola. Lopta me skoro nije ni dotakla. Idemo i u revanšu na pobedu - poručio je štoper Svetozar Marković.

Levi bek Zlatan Šehović bio je nešto opširniji.

- Možda vama nije izgledalo tako, ali mi smo zadovoljni pobedom. Dominirali smo večeras, imalo smo sreće prilikom gola, ali smo je i zaslužili. Svi smo se zajedno digli posle poraza u Surdulici. Još uvek se uigravamo, ali verujemo da će sve doći na svoje. U Litvaniji će biti teško, ali očekujemo još jednu pobedu.

Danilo Pantić upozorava da neke stvari i dalje moraju da se popravljaju.

- Nismo igrali kako smo očekivali. Znali smo da će oni da se povuku, a imali smo sreće što oni nisu koristili neke lopte koje smo mi olako gubili. Iako smo imali određenih problema, nije nas poljuljao poraz u Surdulici. Pokušaćemo da u revanšu ispravimo sve od večeras- rekao je Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading