Predsednik Lacija: Samo suluda ponuda razdvaja nas i SMS-a; Krstajić kriv za slabije partije na Mundijalu

Autor:

Sport

27.07.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Lacija Klaudio Lotito poručio je da Sergeju Milinković-Saviću nije pala cena posle Mundijala, kao i da će Srbin biti prodat jedino u slučaju sulude ponude.

RepublikaFoto: Starsport
SMS i Mladen Krstajić

Sergej je mesecima unazad igrač oko kojeg se lome koplja. Za vezistu Lacija su zainteresovani, Real Madrid, Barselona, Juventus, Mančester junajted, Čelsi, PSŽ...

- Nikada ga nismo javno stavili na prodaju. Čekamo pravu ponudu i nemamo imperativ da moramo da ga prodamo po svaku cenu ovog leta. Nismo razočarani - rekao je predsednik Lacija Klaudio Lotito.

Posle Mundijala se spekulisalo da je srpskom reprezentativcu pala cena zbog igara u Rusiji. Ipak, prvi čovek Rimljana tvrdi da to nije slučaj.

- Nije odigrao Svetsko prvenstvo ispod očekivanja, samo je stavljen na poziciju koja mu nije bila svojstvena, ni prirodna. Sergej nije na prodaju, iako svaka stvar na svetu ima svoju cenu. Da bismo njega pustili potrebno je da dobijemo stvarno suludu ponudu - objasnio je Lotito i na taj način za lošije igre Milinković-Savića okrivio selektora Srbije Mladena Krstajića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading