Zvezda odbila šest miliona za Radonjića

Autor:

Sport

27.07.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda odbila je ponudu italijanske Đenove za Nemanju Radonjića od šest miliona evra.

RepublikaFoto: starsport
Nemanaj Radonjić

Kako prenosi "Hot sport", Nemanja Radonjić je sa dva gola protiv Suduve i pre svega odličnom partijom ponovo privukao pažnju na sebe. Na početku prelaznog roka, Đenova je pokazala ozbiljno interesovanje za srpskog reprezentativca, ali je generalni direktor Zvezdan Terzić jasno stavio do znanja Italijanima da Radonjić neće napustiti klub pre kraja kvalifikacija za evrokupove. Cena je tada bila šest miliona evra, sada je stvar drugačija.

Nakon pomenute utakmice sa Suduvom, Đenovljani su poslali ponudu od šest miliona evra, koju je Zvezda odmah odbila.

To se desilo iz razloga koje je naveo i sam Terzić, ali i zbog činjenice da su Radonjiću dobre partije na početku ove sezone, kao i učešće na Mundijalu podigle cenu, pa tako crveno-beli neće sesti za sto sa klubom koji ne planira da ponudi više od osam miliona evra za krilnog fudbalera, saznaje "Hot sport".

Ipak i dalje postoji pitanje da li će Zvezda želeti da se odrekne Radonjića ukoliko budu izborili plasman u Evropu, jer tada, velikih potreba za tako nešto, ne bi trebalo da bude.

Radonjić je odigrao tri meča za Crvenu zvezdu ove sezone i postigao dva pogotka, oba protiv Suduve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading