ISKRENO: Za Dalića je ovo važnije od drugog mesta

Autor:

Sport

27.07.2018

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatko Dalić je uradio veliku stvar... Stigao je do drugog mesta na Svetskom prvenstvu, ali on još uvek ne zna da li će ostati selektor Hrvatske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Možda je veći dobitak od tog srebra upravo to što se dogodilo posle - takve emocije, takvo zajedništvo hrvatskog naroda dugo nije viđeno. Mi smo ponosni jer smo ga vratili preko fudbala. Raduje me i to što je bilo veličanstveno, bez ijednog incidenta i propusta i pokazali smo veliko zajedništvo, ponos i inat - rekao je Dalić "Hrvatskoj nogometnoj televiziji".

On je dodao i da neće žurti sa odlukom o daljem angažmanu.

-  Najlepše je otići kada ste na vrhu. Ja sam na vrhu, napravio sam maksimum. Nisam ja mađioničar, u tim trenucima je najbolje da se pokupite i odete. Rekao sam u Livnu - toliki narod i emocije, teško je to zanemariti. Ja sam običan čovek, jedan iz naroda. Ne mogu zanemariti te ljude, živim najlepše trenutke svoje trenerske karijere, ali moram da budem veoma oprezan. Imam neke privatne stvari koje rešavam. Pre svega, javiću se igračima, oni su sada na odmoru - jasan je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading