Klop progovorio o Ramosu: Nemislosrdan je!

Autor:

Sport

28.07.2018

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slegla se prašina oko starta Serhija Ramosa nad Mohamedom Salahom u finalu Lige šampiona. Svi su taj rvački zahvat Španca arhivirali negde u sećanju...svi sem jednog čoveka, Jirgena Klopa, koji je posle nekoliko meseci progovorio upravo o kapitenu Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Da je VAR mogao da se upotrebljava, to bi bila idealna situacija (duel sa Salahom). Ne kažem da je trebalo da se da crveni karton, ali trebalo je da se konstatuje da je to nemilosrdno. Svako ko nije navijač Reala za to bi rekao da je nemilosrdno i brutalno. Nisam siguran da ćemo se ikada susresti sa tako nečim, da jedan igrač udari laktom golmana, a da poput rvača obori najboljeg strelca tima i izbaci ga iz igre i onda dobija utakmicu. To je ono o čemu treba da se priča - rekao je Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah i Serhio Ramos

Nemački trener se posebno osvrnuo na Ramosov karakter.

- Posle je pričao "Šta oni hoće? To je normalno". Ne, to nije normalno. Uopšte mi se nije svidelo to. Zanimljivo je da Ramos ima mnogo ovakvih situacija. Setite se prošlogodišnje protiv Juventusa i njegove odgovornosti za crveni karton Kvadrada. Niko o tome kasnije nije pričao. Ispada kao da je prihvatljivo koristiti sva moguća oružja da bi se dobila utakmica. Ja nisam takav. Mi jesmo agresivni, ali u mom rečniku stalno stoji reč "legalno".

Real Madrid je dobio Liverpul u finalu Lige šampiona 3:1. Kod rezultata 0:0 Salah se povredio u duelu sa Ramosom, dok je kod istog rezultata udario golmana Karijusa, koji je nešto kasnije napravio kardinalnu grešku poklonivši gol Benzemi. Nekoliko dana posle meča otkrio je da je imao potres mozga prouzrokovan udarcem Ramosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading