GOBELJIĆ: Sviđa mi se kako Radnički igra, neće biti lako

Autor:

Sport

28.07.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pobede u evropskom susretu sa Suduvom od 3:0 fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se obavezama u domaćem šampionatu. Izabranike Vladana Milojevića u nedelju od 19 časova očekuje susret sa Radničkim iz Niša.

RepublikaFoto: instagram.com/gobeljamg7
Marko Gobeljić u društvu Nenada Milijaša

- Znamo da nas očekuje težak meč, ekipa Radničkog igra kvalifikacije za Ligu Evrope i ove godine, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Gledao sam njihov prvi meč i zaista mi se dopao stil igre koji imaju. Predvodi ih odličan trener Nenad Lalatović i znamo da nam neće biti lako. Moramo dobro da se pripremimo za taj meč kako bismo osvojili tri boda - rekao je Gobeljić.

Gust raspored na startu sezone ne predstavlja problem  fudbalerima crveno-belih.

- Mi uvek verujemo u sebe, a sigurno nam je još jedan plus to što ostvarili pobedu u prethodnoj evropskoj utakmici. Sigurno je samopouzdanje u ekipi poraslo i sada je na nama da ponovimo podjednako dobar meč. Moramo da igramo prvenstvene utakmice dobro kao i evropske. Možda jeste gust raspored, ali imamo dovoljno vremena i da se odmorimo i pripremimo za meč sa Radničkim..

Gobeljić ističe da su novi igrači odlično prihvaćeni u ekipi.

- Novi fudbaleri su se odlično uklopili, na svakoj poziciji imamo više igrača koji podjednako dobro mogu da igraju. Za koga god šef da se opredeli da bude u startnoj postavi ne može da pogreši, svi dajemo svoj maksimum u svakom momentu - zaključio je Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading