Trener Bajerna hvali Gvardiolu: ON JE NAJBOLJI, UČIO SAM OD NJEGA!

Autor:

Sport

28.07.2018

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred prijateljski susret Bajerna i Mančester sitija, novi trener Bavaraca Niko Kovač je izneo niz komplimenata na račun menadžera "građana" Pepa Gvardiole.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kovać se divi radu Pepa Gvardiole

Hrvatski stručnjak je ovog leta preuzeo nemačkog giganta, kojeg je od 2013. do 2016. vodio i Gvardiola. U tom periodu Kovač je bio deo jednog od trening kampa Bajerna.

- Pep je najbolji trener na svetu, bila je velika čast za mene da prisustvujem njegovim treninzima u Kataru. Pokušavao sam da uvidim šta on radi, da učim od njega, kako bih bio bolji. Zbog toga sam želeo da budem deo njegovog trening kampa. Naučio sam mnogo tada - kazao je Kovač.

Kovač je uzeo Kup Nemačke sa Frankfurtom prošle sezone, a sada na klupi najvećeg nemačkog kluba želi da nastavi trofejni niz. Mnogi veruju da će ponoviti uspehe koje je Gvardiola imao sa Bajernom.

- Bilo bi arogantno reći da ću biti uspešniji od njega. Pre svega, moramo da pokušamo da budemo uspešni, a zatim ja moram još mnogo toga da postignem da bih bio i blizu Gvardiole - dodao je nekadašnji selektor Hrvatske.

Gvardiola je vodeći klub sa Alijanc arene osvojio tri titule šampiona Nemačke, dva Kupa, Superkup Evrope i Svetsko prvenstvo za klubove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading