Juventus i Čelsi pobede pogodili u penal lutriji

Autor:

Sport

29.07.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa pobedili su Benfiku u utakmici Internacionalnog kupa šampiona u Nju Džersiju posle penala 5:3 (1:1, 0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Juventus

Posle 90 minuta igre rezultat je bio 1:1 - Aleks Grimaldo je u 65. minutu doveo Orlove u vođstvo pošto se sjajno snašao pred golom Stare dame, da bi u 84. Luka Klemenca prevario dvojicu čuvara i sa petnaestak metara doneo poravnanje rezultata i ovdeo meč u penale.

Tamo su precizni za Juve bili Fađoli, Džan, Beltram i Sandro, dok su za Benfiku pogađali Parks i Samaris. Udarce Žonasa i Feliksa odbranio je rezervista Matija Perin i tako izrastao u junaka meča.

I jedan i drugi trener su odlučili da kombinuju sastave, pa tako u redovima torinskog kluba nije ni bilo najvećeg pojačanja Kristijana Ronalda. Za lisabonski tim je 67 minuta igrao Ljubomir Fejsa, dok Andrija Živković nije dobio šansu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Čelsi

I pobednika duela Čelsi - Inter rešavali su jedanaesterci, posle 1:1 u 90 minuta. Pedro je doveo ekipu Mauricija Sarija u vođstvo u osmom minutu, a Roberto Galjardini u 49. doneo Interistima izjednačenje.

Na penalima, Čelsi je bio precizan u svih 5 serija - strelci su bili Žoržinjo, Drinkvoter, Mozes, Abraham i Aspilikueta, dok je za Inter jedini neprecizan bio Skrinijar u četvrtoj seriji. Preostale pokušaje u gol su pretvarali Ranokija, Galjardini, Martines i Karoma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading