Liverpul izdominirao protiv Junajteda: Šaćiri iskopirao Bejla i Ronalda

Autor:

Sport

29.07.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je u duelu Internacionalnog Kupa Šampiona savladao najvećeg rivala Mančester junajteda sa 4:1, čiji je trener, Žoze Murinjo već bocnuo Jirgena Klopa i njegove izabranike, a ovo je najbolji način za osvetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Duel dva najtrofejnija engleska kluba obeležio je Đerdan Šaćiri, koji je na debiju u dresu Liverpula postigao fantastičan gol.

Inače, dva od četiri pogotka, Liverpul je postigao sa bele tačke.

Duel je igran na "Mičigen stadionu" u An Harboru, a aktuelni vicešampion Evrope stigao je do prednosti u 28. minutu, kada je Sadio Mane bio precizan sa 11 metara.

Mančester Junajted uspeva da izjednači samo tri minuta kasnije golom Brazilca Andreasa Pereire. 

U 66. minutu je pomalo zaboravljeni Danijel Staridž postigao drugi gol za Liverpul, i to na asistenciju sjajnog Šaćirija.

U 74. minutu dosuđen je drugi penal za "Redse", a najstrožiju kaznu ovoga puta izveo je mladi Šenji Odžo, za prednost od 3:1.

Najlepši momenat utakmice dogodio se u 82. minutu, kada Šaćiri na atraktivan način, makazicama savladao golmana Junajteda, Pereiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading