Teško njemu: Benitez našao zamenu za Mitra!

Autor:

Sport

29.07.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je postalo jasno da će menadžer Njukasla Rafa Benitez pustiti našeg Aleksandra Mitrovića da pojača Fulam, "svrake" su našle adekvatnu zamenu za Srbina.

RepublikaFoto: twitter.com/Black&WhiteBarmy
Rondon stiže umesto Mitrovića

U pitanju je venecuelanski napadač Salomon Rondon, koji će stići iz Vest Bromvič Albiona, kluba koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige.

Venecualeanac ima u ugovoru s Vrećicama otkupnu klauzulu od 16.500.000 funti (18.500.000 evra), a menadžer Rafa Benitez smatra da je upravo nekadašnji napadač Zenita i Rubina prava opcija za sledeću sezonu.

Njukasl se zainteresovao za Rondona nakon što je prodao srpskog reprezentativca Fulamu za 30.200.000 evra (sa bonusima).

Pominje se da bi Dvajt Gejl mogao da pojača VBA zauzvrat, u sklopu celog transfera, a Njukasl je prodajom Mitrovića i kupovinom Rondona napravio dobar posao kojim je ostao u plusu skoro 15 miliona funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading