Radonjić: Mbape, hajde da se trkamo!

Sport

30.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ljubitelja fudbala u Srbiji koji je mogao da ostane nem na magiju koju je prikazao fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić (22) u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve, u kome je njegov tim slavio rezultatom 3:0.

RepublikaFoto: starsport

U centru pažnje se našao ne samo zato što je postigao dva gola na pomenutoj utakmici, već i zbog spektakularnog načina na koji je drugi put pogodio mrežu. Slično je bilo i prošle godine, kada je postigao gol protiv Krasnodara i odveo svoj tim u Ligu Evrope. Ipak, kod pojedinaca i dalje ima imidž "lošeg momka" srpskog fudbala zbog grešaka koje je na početku karijere pravio. Tvrdi da je sada "skroz drugi lik". Vera, rad i upornost su mu na prvom mestu!

- Imam tri tetovaže i sve su vezane za Boga. Vernik sam. Na svaka dva-tri dana odem u crkvu, upalim sveću. Pred spavanje i utakmicu obavezno se pomolim Bogu - rekao je Radonjić.

U TOP-FORMI

Brzonogi fudbaler je često imao problema sa kilažom, ali sada je i to prošlost. Baš kao i alkohol i devojke sumnjivog morala.

- Imam indeks masnoće devet. Nikad manje! Prošli put je bilo 11, sada devet, možda sledeće sezone bude sedam kao kod Ronalda! Visok sam 180 centimetara i imam 76 kilograma, što je odlično! Ne pijem više ni koka-kolu ni ostala pića, već samo negaziranu vodu. Ne jedem ni pljeskavice ni pice, već nešto lagano - najčešće rižoto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Neki ga upoređuju sa mladom zvezdom Francuske, Kilijanom Mbapeom...

- Često me pitaju ko je brži od nas dvojice. Morali bismo da se trkamo, pa da onda dam odgovor na to pitanje. Ne bi bilo loše da to bude na meču Zvezda - PSŽ u Ligi šampiona!

RepublikaFoto: Starsport

POPULARNOST PRIJA

Radonjić je i ranije bio prepoznatljiv navijačima, ali se ta popularnost udvostručila posle sjajnih partija u crveno-belom i reprezentativnom dresu.

- U mom rodnom Nišu posle Svetskog prvenstva sve je postalo drugačije. Uskoro neću moći da prođem kroz grad bez 20 minuta. Ali, slagao bih kada bih rekao da mi ne prijaju pažnja i fotografisanje sa ljudima na ulici.

Ipak, i pored velike popularnosti napadač nema devojku...

- Nisam trenutno u vezi, u potrazi sam za pravom - zaključio je Radonjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading