MUKE CRNO-BELIH PROTIV DINAMA: Partizan promašivao, Ožegović sačuvao Đukića

Autor:

Sport

29.07.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom kolu Superlige, fudbaleri Partizana su bili bolji od Dinama iz Vranja na utakmici u Surdulici - 1:0 (0:0).

RepublikaFoto: Starsport

Porođajne muke crno-belih... Očigledno da Surdulica nije grad koji im prija. Prošle nedelje su izgubili od Radnika, a sada su se baš namučili protiv Dinama iz Vranja (kao domaćini igraju u ovom gradu).

Menjao je trener Đukić, vratio se Ožegović, priliku je dobio i Vulićević, kao i oporavljeni Jankovića ali jasno je da u igri Partizana nešto ne štima.

Od početka meča crno-beli su napadali, ipak, lopta nikako nije htela u gol. Ožegović je pokušavao, Valijente se obrukao u idealnoj šansi, i pored svega kao da  nije bilo šanse da tim iz Humske pogodi.

U 57. minutu domaćin je ostao sa igračem manje. Đurić je zaradio crveni karton (drugi žuti) posle koškanja sa Ožegovićem.

Partizan je nastavio da napada, Zdjelar je tresao prečku, a u 75. minutu crno-beli su tražili penal. Lopta je pogodila u ruku jednog igrača domaćih, a sudija Anđelovksi je samo odmahnuo rukom. 

Saša Ilić je još jednom pokazao kakav je majstor fudbala. Kada je ušao u igru, povezao je redove, a na gol se čekalo sve do 82. minutu. Posle ubacivanja Miletića, Ožegović je, iz ko zna kojeg svog pokušaja, uspeo da pogodi mrežu. Njegov gol bio je dovoljan za tri boda.

Dinamo nije imao šanse na ovom meču, ali su domaći igrali hrabro, grubo, na momente može se reći čak i fanatično.

Jasno je da Partizan ima mnogo problema. Đukić je na tankom ledu. Ova pobeda predstavlja olakšanje za iskusnog stručnjaka, ali čini se da je i on svestan da Partizan jednostavno mora bolje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading