Predsednik Napolija spasava Bari bankrota

Autor:

Sport

01.08.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis je ovog leta došao u centar pažnje svojim izjavama oko prelaska Ronalda u Juventus, ali i spekulacijama ko bi mogao da dođe u ekipu koju od ove sezone predvodi Karlo Anćeloti. Ovaj put, predsednik Napolija je u Italiji označen kao čovek koji ima znanje, moć i uspeh u sportu da spasi bankrota fudbalski klub Bari.

Aurelio De Laurentiis

Navijačima Barija međutim će De Laurentis biti možda i poslednja nada. Fudbalski klub iz tog grada je u bankrotu jer tim ne može da finansijski izdrži igranje u Seriji B i svi igrači su slobodni da idu. 

Po zakonu Bari sada može u Seriju D, moraće da uzme drugo ime, a ako se vrati u vrh i kada se finansijski stabilizuje može ponovo da ima staro ime. Bari tako cilja upravo ono što su uradili klubovi Fiorentina i Parma koji su se posle bankrota vratili u elitu. Bari će to probati sa De Laurentisom.

- Želim da zadržim sport u Bariju i razgovarao sam sa svima, navijačima predsednicima, kompanijama, direktorima. Verujem u uspeh projekta jer je bilo čak 11 ponuda za preuzimanje Barija. Mislio sam na dobro mog grada, i na dobro navijača koji hoće transparentnost i poštovanje.

- Izabrao sam Aurelija De Laurentisa zbog ekonomske snage i zato što je uspešan u sportu. Mislim da ćemo se raspravljati jer on nije lak karatketr ali on je realna iskrena osoba, možda je malo lud ali je iskren - rekao je gradonačelnik Barija Antonio Dikaro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading