Trener Spartaka najavljuje: Napašćemo Spartu i u Pragu

Autor:

Sport

01.08.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Spartaka iz Subotice otputovali su ove srede u Prag na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte. Nakon neočekivanih 2:0 u Srbiji naš predstavnik je pred velikim uspehom. Trener ekipe Vladimir Gaćinović najavljuje ofanzivnu igru i pored pozitivnog rezultata.

RepublikaFoto: superliga.rs
Vladimir Gaćinović

Šef stručnog štaba "golubova" veruje da njegov tim može do pobede i u Češkoj. Nakon odlične partije u prvom meču Subotičani su prepuni optimizma.

- Nema nikakve sumnje da je pred nama jedna od najvažnijih utakmica u istoriji Spartaka. Važno je, međutim, da ostanemo čvrsto na zemlji i da u susret uđemo mirnih glava. Svesni smo da nas čeka duel s izuzetno dobrim timom, ekipom koja praktično može da pobedi svakog rivala u Evropi. I pored lepe pobede od 2:0 u prvom susretu, nećemo odustajati od našeg, napadačkog stila igre. Rekao sam da je u prvom susretu bilo 4:0 za nas, ne bi nam to garantovalo prolazak u 3. kolo i baš zbog toga moraćemo da budemo barem na istom nivou kao što smo to bili u Novom Sadu - rekao je Gaćinović, a prenosi Dnevnik.

Utakmica u Pragu između Sparte i Spartaka igra se ovog četvrtka od 19 časova. Pobednik pomenutog duela igraće u trećem kolu protiv danskog Brondbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading