Sada postaje jako bitno: Zvezda pustila u prodaju karte za Spartak!

Autor:

Sport

02.08.2018

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će karte za meč trećeg kola kvalifikacijama za Ligu šampiona biti dostupne na blagajni stadiona "Rajko Mitić" već od ovog četvrtka. Može li krcata "Marakana" da dočeka Slovake?

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Nakon Spartaka iz Jurmale i Suduve na red je došao i Spartak Trnava. Dvomeč koji crveno-belima može osigurati (makar) Ligu Evrope, dakle jako je bitno. Odgovorni u Ljutice Bogdana su to prepoznali pa čekanja nema. Karte za taj meč puštene su u prodaju dan nakon okončanja okršaja sa Litvancima. Već od ovog četvrtka zainteresovani će na blagajni stadiona "Rajko Mitić" moći da svoju ulaznicu nabave po ne toliko izmenjenim cenama u odnosu na prethodne evropske mečeve.

U petak, blagajne će biti otvorene od 10.00 do 18.00, a u subotu od 10.00 do 16.00 časova. U nedelju blagajne neće raditi, dok će u ponedeljak radno vreme biti normalno, od 10.00 do 18.00 časova. U utorak, blagajne će biti otvorene od 10.00 pa sve do početka utakmice.

Cene karata su sledeće:

Sever: 700 rsd
Istok: 1.200 rsd
Zapad: 1.500 rsd

Utakmica između Crvene zvezde i Spartak Trnave igra se ovog utorka (7. avgust) sa početkom od 20:30 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading