MATIĆ PREDATOR! Još malo pa će kopačke trčati umesto fudbalera

Autor:

Sport

02.08.2018

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Matić je dobio nove kopačke kompanije Adidas u kojima će nastupati u sezoni pred nama, a sledeće što neki proizvođač sportske opreme može da uradi jeste da ugradi "on-off" dugme pa da kopačke same zaigraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Reč je o adidas Predator 18 kopačkama, koje predstavljaju poslednju reč tehnologije u sportskoj industriji.

Model napravljen za Matića, Pola Pogbu, Mesuta Ozila i druge vrhunske asove, obezbeđuje da igrač može potpuno da se fokusira na igru.

Poseban anatomski oblikovan đon "oponaša" petu i "zaključava" stopalo, dok specijalno krojena tkanina stvara maksimalan osećaj stabilnosti tokom trčanja i kontakta sa loptom. 

Matić će inače propustiti početak takmičarske godine, pošto je operisan u SAD i pauziraće nekoliko nedelja. 

U "Team mode" kolekciji nalazi se i model X18. Reč je o kopački koja je prvi izbor asova poput Gabrijela Žesusa i Luisa Suaresa, pre svega zbog toga što tokom sprinteva obezbeđuje izuzetnu stabilnost i podršku stopalu. 

"Model X" izabrale su i naše zvezde u usponu, Armin Đerlek (Partizan) i Dejan Joveljić (Crvena zvezda). Talentovani fudbaleri među prvima su dobili nove "Team mode" kopačke, koje su personalizovane – ispisano je njihovo ime, a specijalni dodatak je i zastava Srbije.

 

#Predator is back in red ???? #MUFC @adidasfootball @manchesterunited

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on Jul 26, 2018 at 3:13am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading