"Probaćemo da zadržimo Azara, Kurtou i Vilijana"

Autor:

Sport

02.08.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi menadžer Čelsija Mauricio Sari nije oduševljen situacijom oko Brazilca Vilijana, koji je na izlaznim vratima londonskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sari se još nije video sa svim igračima

Vilijan još uvek nije doneo konačnu odluku o svojoj budućnosti, a vezista se povrh svega nije pojavio u dogovoreno vreme u trening kampu “plavaca”.

- Želim da razgovaram sa njim pre nego što bilo šta kažem. Nisam srećan zbog situacije u kojoj smo se našli i zato smatram da je neophodno da mi on sam objasni zašto nije došao na vreme - kazao je Sari.

Upitan da li mu se razlog koji je ponudio fudbaler čini čudnim (problem sa pasošem), italijanski stručnjak je kratko odgovorio - Da.

Pored Vilijana, konstantno se govori o odlasku Edena Azara i Tiba Kurtoe.

- Videću ih tek u subotu i tada ćemo biti načisto. Ne znam kakva je situacija u ovom trenutku, nemam nikakvih vesti. Pričamo o vrhunskim igračima, a svaki klub želi da zadrži one najbolje. To ćemo i mi pokušati da uradimo - zaključio je Sari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading