O ĐUKIĆU - Vučelić: Ne mogu sad da donesem odluku

Autor: Novosti

Sport

02.08.2018

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako sada stvari stoje Miroslav Đukić više nije tener Partizana. Umesto njega na klupu će Zoran Mirković, a predsednik crno-belih Milorad Vučelić ističe da je više nego nezadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport

- Videćemo sutra kada se sastane Odbor za hitna pitanja,ne mogu ja sada sam da donesem odluku, sve se donosi na nivou klupskih institucija. Kriza postoji, pa eto sačekajte još 12 i nešto više sati. Vrlo sam nezadovoljan, igrali smo slabo, nezadovoljan sam i igračima, njihovim zalaganjem i energičnošću. Prošli smo, ali se nešto mora promeniti. Iz poraza se moraju izvući pouke, ali ja ne volim floskule da je najvažniji prolaz. Ne bi trebalo mešati krivicu i odgovornost i Iliev će snositi odgovornost kao i ja jer smo dali poverenje treneru i igračima - rekao je Vučelić za "Novosti".

Kako sada stvari stoje Đukiću su dani u Humskoj odbrojani. Smena je gotovo izvesna, a ostaje da se vidi kako će se Zoran Mirković snaći u novoj ulozi. Jasno je da Partizan mora da menja i igrački kadar, a vremena je sve manje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading