Juventus bira: Sergej ili Pogba?

Autor:

Sport

03.08.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski šampion Juventus nije završio letnji prelazni rok, u kome se osetno pojačao, jer namerava da još ostvari transfer između dvojice vezista, srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića ili Pola Pogbe iz Mančester Junajteda.

RepublikaFoto: twitter.com/FootyScouted
Sergej Milinković Savić u "staroj dami"?

Torinski gigant ovog leta doveo je najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda (Real Madrid), Emrea Džana (Liverpul), Žoaa Kansela (Valensija), Leonarda Spinacolu (Atalanta), Leonarda Bonućija (Juventus) i golmana Matiju Perina (Ðenova), ali ne želi da se zaustavi na tome.


- Nismo završili prelazni rok - izjavio je potpredsednik kluba Pavel Nedved, a prenosi "Tutosport".

Prvi izbor čelnika kluba je Pogba, svojevremeno najskuplje plaćeni fudbaler sveta iz Juventusa u Junajted za 105 miliona evra, i veruje se da mogu da ga vrate i za manji iznos nego kada je otišao na Old Traford.


Juventus pokušava da iskoristi nezadovoljstvo Pogbe u Junajtedu i razmimoilažnjenje sa menadžerom Žozeom Murinjom, dok je "plan B" srpski reprezentativac Milinković-Savić.


Problem kod Sergeja je čvrst stav predsednika Lacija Klaudija Lotita za transfer od 150 miliona, dok Juventus može da ponudi 50 manje, uz mogućnost da uključi i Marka Pjacu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading