ZVEZDA DOVODI SVOG DŽELATA: Kafu na "Marakani"?

Autor:

Sport

03.08.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi da dobije kapitalno pojačanje pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Potraga za napadačem možda je završena, a dugo čekano ime je - Džonatan Kafu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džonatan Kafu

Nekadašnji fudbaler Ludogoreca koji je igrao 2016. godine protiv Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona trenutno brani boje francuskog Bordoa. U tom dvomeču Brazilac je postigao dva gola.

Crveno-beli pokušavaju da do ponedeljka dovedu napadača, i posle poslednje ponude Špancu Kondeu iz PAS Janjine čekajući rasplet okrenuli su se drugom rešenju. 

Meta je ponovo Džonatan Kafu iz Bordoa. Brazilac je pre dve godine u dresu Ludogoreca praktično sam eliminisao Zvezdu i plaćen je 7,5 miliona evra.

U Francuskoj nema status prvog napadača i rukovodstvo šampiona Srbije je obavilo niz razgovora sa njegovim menadžmentom. Šanse postoje ukoliko se utanači plata za "karioku" koji je jedan od najplaćenijih igrača kluba za koji igraju Vukašin Jovanović i Milan Gajić. 

Kako prenosi portal "Hotsport" radi se o pozajmici sa pravom otkupa, ali bi crveno-beli za tako nešto morali da izdvoje 800 hiljada evra. Do utakmice sa Spartakom (utorak od 20:30 časova) nije ostalo mnogo, a ostaje da se vidi šta je upravo crveno-belih spremila i da li će obradovati navijače novim napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading