NEĆE BITI LAKO - Evo protiv koga može Partizan, ako izbaci Dance!

Autor:

Sport

03.08.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su teškom mukom izbacili litvanski Trakai u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, u sledećoj rundi ih čeka danski Nordsjiland. Međutim, čak i ako crno-beli izbace Dance, u plej-ofu za Ligu Evrope ih čeka potencijalno paklen posao.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-bele očekuju dva velika protivnika do Lige Evrope

Isto ovo važi i za subotički Spartak, koji će takođe na megdan jednoj danskoj ekipi, Brondbiju, i koji takođe neće biti među nosiocima za poslednju rundu.

Već na prvi pogled krv u žilama se ledi usled mogućnosti da neki od naših klubova ugosti Sevilju, Bešiktaš, Zenit, ili Olimpijakos.

Naravno, uvek postoji mogućnost i da neki od favorita ispadne, pa da se na taj način olakša put do grupne faze, ali na tu mogućnost se ne treba previše oslanjati.

Evo koji pobednici duela mogu da "zapadnu" Partizanu i Spartaku. Svakako da se može reći da veliki broj timova poseduje kvalitet i za Ligu šampiona.

Glazgov Rendžers – Maribor

Pjunik – Makabi Tel Aviv
Hajduk Split – FSCB
CSKA Sofija – Kopenhagen
Genk – Leh
Sevilja – Žalgiris
Trenčin – Fejnord
Jagjelonija – Gent
Bešiktaš – LASK
Dinamo Minsk – Zenit
Olimpijakos – Lucern
Zarja – Braga
Vitese – Bazel

Partizan i Spartak prve duele protiv Nordsjilanda, odnosno Brondbija igraju 9. avgusta, dok su revanši na programu nedelju dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading