"Mi smo favoriti protiv Zvezde!"

Autor:

Sport

03.08.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Voždovca očigledno ima bezgraničnu veru u igrače koje predvodi.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Voždovčani uvereni da na svom terenu osvajaju ceo plen

I dok pred duele sa Partizanom, ili Crvenom zvezdom treneri superligaških ekipa listom ponavljaju da njihov tim nema šta da izgubi protiv beogradskih velikana, trener Voždovca Branko Vojinović dao je potpuno drugačiju izjavu.

- Zvezda dolazi u dobrom raspoloženju, uz nekoliko evropskih pobeda i dobar start u prvenstvu, ali Voždovac je pokazao prethodnih sezona ovde na krovu niko protiv nas nije favorit - rekao je Branko Vojinović za klupski sajt.

"Zmajevi" su u prva dva kola ostvarili pobedu i poraz. U prvom kolu su savladali OFK Bačku (1:0), u drugom izgubili od Proletera u Novom Sadu (2:1).

- Mislim da ćemo se dobro pokazati u meču koji je ispred nas, verujemo u naš kvalitet, verujemo u naš rad, verujemo u naš klub koji stoji iza nas, sigurno ćemo pokazati najbolje što možemo i pokušati da zaustavimo Zvezdu u tom njihovom dobrom naletu rezultata - dodao je Vojinović.

Trener Voždovčana smatra i da će podloga na kojoj će se igrati ovaj susret biti još jedan faktor koji će ići u prilog njegovoj ekipi.

- Podloga na kojoj treniramo, a na koju oni dolaze jednom u sezoni je prednost za nas. O manama Zvezde teško je govoriti, sigurno ih imaju, ali mislimo da bi zamor materijala trebalo da dođe do izražaja u utakmici koju igramo u subotu - zaključio je trener Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading