Jokanović dovodi u tim evropskog prvaka?

Autor:

Sport

03.08.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi premijerligaš Fulam nema nameru da stane, a menadžer Slaviša Jokanović spremio je još jedno pojačanje koje će oduševiti navijače "kolibara".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ernandez bi bio bomba za Fulam

U pitanju je igrač iz redova Real Madrida, kome je novi trener Đulen Lopetegi dao odrešene ruke u izboru nove sredine.

Madridski dnevnik "Marka" tvrdi da je Fulam uspostavio kontakte s Realom i raspitao se za zdravlje otpisanog Tea Ernandeza!

On je prošlog leta stigao iz redova rivalskog Atletika za 26 miliona evra, ali ga prethodni trener Zinedin Zidan nije previše koristio, dok je novi šef Lopetegi rešio da ga pusti u slučaju dobre ponude za klub.

Deo rešenja je pozajmica na godinu dana za 2.000.000 evra, plus da se Fulam obaveže da isplaćuje puna primanja mladom beku od početka, do kraja ugovora. To je, u prevodu 35.000 evra nedeljno, odnosno nešto više od 1.800.000 evra. Nije to preterana suma za Fulam.

Real je prethodnih sedmica imao nameru da Tea pošalje Real Sosijedadu na kaljenje, ali klub sa Anoete može da plati samo deo nedeljnih primanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading