NEVEROVATNA CIFRA: Bajern je ovu cenu platio za Kovača!

Autor:

Sport

03.08.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena, na čelu sa novim trenerom Nikom Kovačom, pripremaju se za novu sezonu, a svi igrači su na okupu osim Francuza Korentena Tolisoa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kovač poveo brata sa sobom u Minhen

Šampion Nemačke je hrvatskog stručnjaka doveo iz Ajntrahta za koga je morao da plati obeštećenje od 2,2 miliona evra, ali zanimljivo je to da on nije jedini od trenera koji je stigao u Minhen.

Naime njegov brat Robert koji mu je pomoćnik još od 2013. godine tu funkciju obavljaće i u Bajernu, a neverovatno je to da je uprava kluba sa "Alijanc Arene" za njegov prelazak morala da izdvoji jedan evro.

- Da, istina je, mogli smo ga pustiti i besplatno, ali ovo je bilo simbolična cena i to zbog pravnih razloga. To je uobičajena priča, ali ispada zabavna. Nije bilo nikakvog smisla da insistiramo na njegovom ostanku ako smo već bratu dopustili odlazak - rekao je Fredi Bobić, direktor Ajntrahta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading