Oglasio se Real: Modrić ne ide nigde, to je glupost!

Autor:

Sport

03.08.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih pisanja da Inter ne žali novac da dovede Luku Modrića iz Reala, "kraljevski klub" je morao da se oglasi tim povodom i demantuje sve glasine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Real tvrdi da ni pod kojim uslovima ne da Luku

- Ne postoji slučaj Modrić. Niti on želi da ode, niti Real Madrid želi da on ode. To je jedna medijska glupost. Još jedna u nizu - rekao je zvaničnik Reala za agenciju Hina, zamolivši da ostane neimenovan.

Italijanske novine "Korijero delo Sera" objavile su u sredu da je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg veznog igrača i da su crno-plavi pokazali interes. Iste novine su navele i da se Modrićevi zastupnici Vlado Lemić i Predrag Mijatović nalaze u Milanu.

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je juče španskim medijima u Majamiju, gde se ekipa pripremala, da Modrić može da ode jedino ako neko uplati odštetu od 750 miliona evra.

Luka Modrić se u ponedeljak vraća s godišnjeg odmora u Madrid, baš kao i njegov reprezentativni saigrač Mateo Kovačić i francuski reprezentativac Rafael Varan. Oni su dobili dodatni odmor zbog igranja u finalu Svetskog prvenstva i propustili su američki deo priprema.

objavile su u sredu da je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg veznog igrača i da su crno-plavi pokazali interes. Iste novine su navele i da se Modrićevi zastupnici Vlado Lemić i Predrag Mijatović nalaze u Milanu.

Luka Modrić je došao u Madrid u leto 2012. godine, a 2016. je potpisao ugovor do 2020. godine.

On je za Real do sada odigrao 257 utakmica upisavši 40 asistencija i 13 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading