(VIDEO) CRVENO-BELI NASTAVILI PERFEKTAN NIZ, Voždovac prvi "načeo" Zvezdinu mrežu!

Autor:

Sport

04.08.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Voždovca rezultatom 2:1 u okviru trećeg kola Superlige.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda bolja od Voždovca!

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su ofanzivno utakmicu, držali su loptu u svom posedu, napadali i nisu dali priliku fudbalerima Voždovca da uđu u ritam utakmice.

Veljko Simić, koji je pre samo nekoliko dana došao u Crvenu zvezdu, pogodio je gol protivnika nakon odbitka, samo posle dva minuta igre na "krovu".

Crveno-beli su nastavili da napadaju, a Voždovac se nije dobro organizovao na početku utakmice, gosti su stvarali prilike i nametnuli svoj stil igre. 

Šampion je duplirao vođstvo nakon što je defanzivac Voždovca Ostojić hteo da doda loptu svom golmanu Kneževiću, ali je taj pas bio i previše spor i slab, tako da je na tu loptu naleteo Nikola Stojiljković, prešao protivničkog čuvara mreže i povisio na 2:0!

Nakon ova dva pogotka, ritam igre je opao, ali još jedna nesmotrenost, ali sada sa druge strane koštala je crveno-bele gola.

Rašid Sumaila je pokušao da vrati loptu svom golmanu, ali ju je jedva zahvatio, pa je Duronjić bio brži i savladao golmana Popovića, pa smanjio zaostatak svoje ekipe na 1:2.

Crvena zvezda je primila prvi gol ove sezone, nakon šest vezanih mečeva.

Voždovac počeo da igra bolje, imao je i veliku priliku za remi pred sam kraj susreta. Andrija Luković je naleteo na odbijenu loptu, ali je ona otišla preko gola iz vrlo dobre pozicije. Pokušavao je Voždovac, ali bezuspešno, pa je Zvezda uspela da nastavi perfektan niz rezultata na početku ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading