(FOTO) Bezopasni Partizan: I BEZ ĐUKE OSTALE SU MUKE!

Autor:

Sport

05.08.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbali Partizana odigrali su još jedan meč za zaborav u 3. kolu Superlige. Mladost iz Lučana je odolela bez nekih većih poteškoća u Humskoj i odnela bod - 0:0! Suma sumarum - crno-beli su u prva tri kola domaćeg šampionata dali samo jedan gol. Tanko, mršavo, bledo...

RepublikaFoto: Starsport
Puno borbe, ali malo prilika na meču Partizan-Mladost

Promena na klupi nije donela nikakav boljitak crno-belima. "Parni valjak" i dalje vozi u rikverc, a pred novim trenerom Zoranom Mirkovićem je Sizifov posao. Iako je on ovaj meč odgledao iz lože na zapadnoj tribini, jer još nije registrovan, svakako da ga je remi sa Lučancima boleo kao da je on lično bio pored aut linije.

Crno-beli su imali daleko više loptu u posedu, šutirali su, ali se ne može reći da su tokom čitavog susreta stvorili i jednu stopostotnu šansu.

U prvom delu igre je bila i jedna sporna situacija, kada je napadač Gomeš oboren u kaznenom prostoru Mladosti, ali sudija Čolović nije hteo da dosudi penal. Čini se nakon gledanja usporenog snimka da bi retko koji sudija u ovoj situaciji pokazao na kreč.

RepublikaFoto: Starsport

Suma, Gomeš i ostali su šutirali, ali nikad nisu imali čistu poziciju za pogodak, već su sve morali sami da grade.

Na drugoj strani Mladost je stajala sa svih 11 fudbalera iza lopte, pokušavali su da unesu pometnju u redove crno-belih kontrama, ali ni oni nisu mogli da naciljaju metu na večerašnjem susretu.

Partizan je do samog kraja kružio oko kaznenog prostora gostiju, "davio" loptu i pokušavao udarcima iz daljine, ali su sve lopte ili bile izblokirane, ili završavale kao plen golmana Lučana Rosića.

Crno-bele već u četvrtak očekuje veliki izazov na gostovanju danskom Nordsjilandu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dok ih u prvenstvu narednog vikenda očekuje gostovanje Zemunu.

RepublikaFoto: Starsport

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading