BRAZILAC JAČA "KARAMELE": Bernard stiže u Everton!

Autor:

Sport

06.08.2018

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se spekulisalo gde bi omaleni Brazilac Bernard mogao da nastavi karijeru, ali je očigledno došao kraj nagađanjima. Fudbaler kome je istekao ugovor sa Šahtjorom slobodan je u izboru nove sredina, a po svemu sudeći naredna destinacija biće mu Everton.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bernard u dresu Šahtjora

Nakon što je posle dugogodišnje epizode u Ukrajini odlučio da ne produži ugovor sa Šahtjorom počela je prava pomama velikana za potpis omalenog Brazilca. Najkonkretniji očigledno je bio klub iz plavog dela Liverpula pa će tako vezista obući dres "karamela".

Brazilac bi trebalo da stigne na medicinske preglede u naredna 24 sata i zvanično stavi potpis na petogodišnji ugovor sa novim klubom, piše "Dejli Miror".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Evertona - Marko Silva

Kako se pisalo prethodnih dana, Brazilac je bio prilično zahtevan u pregovorima. Od Čelsija je tražio godišnja primanja u težini od 6.000.000 evra, a od Milana dva miliona manje. Ipak, do dogovora nije došlo, pa je u igru ušao Everton i završio posao.

Karamele su ovog leta već angažovale Bernardovog sunarodnika Rišarlisona i francuskog levog beka Luka Dinja, a sve bi trebalo da bude završeno i sa Džerijem Minom iz Barselone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading