Trener Spartaka: ZVEZDA FAVORIT, ALI...

Autor:

Sport

07.08.2018

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred prvi duel u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde trener Spartaka iz Trnave Radoslav Latal izjavio je da neki od njegovih fudbalera nikada nisu igrali u ambijentu kakav vlada na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: twitter.com/Football 24/7
Fudbaleri iz Trnave izbacili Legiju u prošlom kolu

Latal zna da će njegovom timu biti teško u Beogradu, ali i dalje veruje u svoje izabranike.

- Zvezda je izraziti favorit u ovoj utakmici. U šampionatu igra sa drugim timom i apsolutno je fokusirana na Ligu šampiona. Mi želimo da ostvarimo što bolji rezultat, koji će nam omogućiti da se na našem stadionu borimo za prolaz - rekao je Latal.

Spartak je loše krenuo u odbranu naslova prvaka Slovačke.

- Nije moguće da igramo efikasno na dva fronta. Nemamo toliko širok igrački kadar, zbog čega su nam rezultati u šampionatu trenutno slabi. Dolazak Bakoša nam je doneo neophodno iskustvo. Imamo malo problema sa povredama, ali će svi biti spremni za meč - naveo je strateg Trnave.

Gostovanje na "Rajku Mitiću" biće iz još jednog razloga veliki izazov za ekipu iz Trnave.

- Svi znaju ovu atmosferu. Pričali smo i znamo da nas čeka vruć ambijent. Ipak, to bi moglo da motiviše moje igrače, mnogi nikada nisu igrali pred ovakom publikom. Izlazimo bez pritiska, da uživamo, ovo je praznik. Izuzetno cenimo Crvenu zvezdu, ali ćemo igrati bez pritiska - poručio je Latal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading