Ben: Plasman u Ligu šampiona, a onda tamo mečevi sa Pari Sen Žermenom!

Autor:

Sport

07.08.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohamed El Fardu Ben govorio je o ambicijama Crvene zvezde u Evropi i domaćem prvenstvu, kao i rivalstvu sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport
Ben motivisan!

Plasman u Ligu šampiona, san svih na Marakani.

- Da. Crvena zvezda čeka 26 godina na to, tamo je nije bilo od sezone 1991/1992. Navijači to dugo iščekuju, a čelnici su izdvojili neophodna sredstva za to. Prošle sezone igrali smo Ligu Evrope, ove godine logično ciljamo Ligu šampiona. Voleo bih da igram protiv nekog francuskog kluba, posebno Pari Sen Žermena. Ako eliminišemo Spartak iz Trnave mi ćemo igrati Ligu Evrope, ali više bih voleo Ligu šampiona- iskren je Ben.

RepublikaFoto: Starsport

Prokomentarisao je domaće prvenstvo i uporedio sa grčkim prvenstvom gde je prethodno igrao.

- Stigao sam u januaru, još nisam odigrao kompletnu sezonu. Tehnički, postoje dobri igrači, većina teži da igra dobar fudbal, ali na taktičnom nivou je to manje rigorozno nego u drugim prvenstvima. Opšti nivo je nešto niži nego u Grčkoj, na primer. Pre svega, postoje dva kluba koja dominiraju, a to su Crvena zvezda i Partizan. Oni poseduju najviše resursa, imaju najbolje igrače i najbolju infrastrukturu- rekao je Zvezdin napadač.

Odmah je Ben pridobio naklonost navijača kada je dao dva gola "večitim".

- Tako je, a-ha-ha. Pošto postoji veliki rivalitet između dva kluba, uživali su u tim golovima i počeli da me prate. Kada sam u januaru potpisao na dve i po godine bili su veopma srećni. Osećam se veoma dobro u Beogradu. Drugačiji je od Atine, ali je pozitivan i živahan gra. Na prvi pogled Srbiji deluju malo hladno i udaljeno, ali su ustvari vrlo kul i vrlo gostoljubivi. Ovde mi je porodica, deca idu u francusku školu, pokušavam da naučim jezik, ali je lako komunicirati u Beogradu, na engleskom, pa čak i francuskom jeziku- rekao je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading