MBAPE JE "SUPERČOVEK"!

Autor:

Sport

07.08.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon je ovog leta iz Juventusa prešao u PSŽ, gde mu je saigrač mladi ofanzivac Kilijan Mbape, za koga je upotrebio reč "superčovek" kako bi uspeo da objasni kakve predispozicije poseduje mladi Francuz.

RepublikaFoto: instagram.k.mbappe29
Mbape ima super moći!

Bufon je na zalasku karijere odlučio da potpiše za PSŽ,  a objasnio je šta nedostaje timu da bi osvojili Ligu šampiona.

- PSŽ pomno pratim u poslednje tri godine. Takođe, razgovorao sam sa Markom Veratijem i Salvatoreom Siriguom. Nikada se nije desilo da tako jak tim ne osvoji Ligu šampiona. Potrebno je vreme, a sa identitetom, pravom grupom, trenerom i dobrim odnosima u svlačionici to vreme bi moglo da bude kraće- rekao je Bufon.

Bufon je govorio o "nadmoćima" mladog Mbapea i kao stariji saigrač mu predviđa blistavu karijeru ukoliko bude sačuvao pribranost.

- A što se tiče Kilijana Mbapea, razgovarao sam sa Đorđom Kjelinijem i Andreom Barzaljijem i svi smo se složili da u ima osobine superčoveka. Ako ostane 'na zemlji' i fokusiran na svoje ciljeve mogao bi da bude velika legenda kao Pele, Maradona, Ronaldo i Mesi- rekao je legendarni golman.

PSŽ je u pripremnom periodu ostvario dve pobede i tri poraza, a osvojio je trofej u Superkupu pobedom nad Monakom 4:0.

U prvom kolu Lige 1 "Sveci" će igrati protiv Kaena 12. avgusta na "Parku prinčeva". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading