APEL crno-belih navijačima pred gostovanje u Danskoj!

Autor: partizan.rs

Sport

07.08.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje namenjeno navijačima pred meč sa ekipom Norsjelanda.

RepublikaFoto: Starsport
Apel crno-belih!

-Molimo sve navijače Partizana koji nameravaju da prisustvuju utakmici između FK Norsjaeland-FK Partizan, u okviru kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope, a koja će se odigrati u mestu Farum, sa početkom u 19:45h po lokalnom vremenu, da karte namenjene za gostujuće navijače mogu rezervisati isključivo na broj telefona +381648208033 putem Viber poruka(poruka obavezno treba da sadrži ime, prezime i datum rođenja osoba koje zele rezervisati kartu)- stoji u saopštenju.

- Posebno napominjemo da je broj karata ograničen zbog kapaciteta stadiona u Farumu. Preuzimanje karata, čija cena za gostujuću tribinu iznosi 10€, će biti moguće na dan utakmice na blagajni predviđenoj za gostujuće navijače Farum Stadiona. Placanje će biti moguće samo u gotovini. Prilikom preuzimanja karata obavezno je doneti kopiju ličnih dokumenata- navodi se u saopštenju crno-belih.

RepublikaFoto: fkpartizan

- Takođe apelujemo na sve navijače Partizana da ne kupuju karte za druge tribine osim za deo tribina namenjen za gostujuće navijače jer im, po dogovoru sa klubom domaćinom, neće biti dozvoljen ulaz u druge sektore iako imaju kartu. Posebno apelujemo na sve navijače da svojim ponasanjem pomognu klubu u borbi za grupnu fazu Lige Evrope i da i najmanji incident moze da ima dalekosežne posledice po klub imajući u vidu da je FK Partizan pod uslovnom kaznom- navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading